Nu liknar det något..

Klockan 09.00 idag var det dags att stiga opp. Då knackade nämligen Otto på… Otto är en mycket trevlig dansk med ett gott humör och utrustad med allt man behöver för att åter få igång en motor som inte vill gå på vatten…

Han angrep problemet med friskt mod och en enastående effektivitet. Så nu skall jag studera sjöväderprognosen för att se om det är tjänliga vindar inom det närmsta dygnet..

vädret idag verkar dock lite grått och blåsigt , men som sagt.. prognosen får nu avgöra när jag kastar loss…

Värmaren är även den igång igen, den rök en hel del under de två första startförsöken, kanske inte så märkligt när den hade en hel del vatten i brännkammaren men nu värmer den snällt igen… Jag är faktiskt rätt imponerad av min Binar… Den gör sitt jobb med glans kan jag lova…

Och även om jag har haft det trevligt här i Nysted så känns det väldigt bra att allt åter är som det skall med maskineriet ombord…

Och jag vill passa på att nämna att jag har haft all hjälp och stöd ifrån Nysteds bådelaug, i synnerhet då Arne som hjälpte mig att tala med kommunen, jag är övertygad om att jag tack vare denne vänliga och vältalige man slapp att utnyttja min försäkring för att lösa knipan med vatten i tanken… Och alla i bådelauget har med ett alltid lika gott humör uppmuntrat mig… Strålande med sådan vänner…..