Ojjanemejtanne… Rôdden i mauen….

Och för er som inte helt begriper min hemorts vilda tungomål så har jag haft en natt som varit en aning orolig.. Troligen har jag förtärt något som min matsmältningssystem inte helt uppskattade.. Natten till idag har varit en aning orolig med ideliga toalettbesök…

Men fram emot småtimmarna så lugnade det hela ned sig och jag föll till slut i sömn, sov ganska länge idag men känner mig ändå ganska trött och sliten så jag har beslutat att ligga kvar här i Klintholm en natt till.

Men en skål med kokt ris till frukost verkar ha kurerat min lilla magåkomma så jag har gott hopp om att kunna sätta segel imorgon.

Rörande vädret så hade det i och för sig varit ljuvligt att segla idag men jag känner att jag inte helt orkar detta just nu.. Men sånt är livet, och även om det är sommar och sol här nu så skall man som ensamseglare känna att man är helt i balans innan man ger sig ut på böljan den blå.

Men för att citera Martin Ljung.. Skam den som ger sig.. I synnerhet på mindre pojkar… slut citat… Imorgon är det en ny dag och då tar er bryggseglarer nya friska tag….