Strålande sol och friska vindar…

Strålande sol och det blåser friska vindar, med andra ord en dag som gjord för att tvätta lite kläder. Har dock ingen tvättmaskin ombord men väl en god vän och vapenbroder som är boende här i Marstal så tack vare Henriks hjälp så har jag snart lite rena paltor ombord igen…

Att segla vid en lite udda tid som jag för innebär ju trots allt att man inte kan räkna med att all service är tillgänglig i varje hamn men man kommer långt med lite vänliga frågor och ett öppet sinne..

Att man sedan har ett kontaktnät är ibland ovärderligt, Henrik har liksom mig varit ute som soldat i krigsdrabbade länder när världssamfundet har kallat på vår hjälp..

Och att hjälpa varandra är för veteraner något som vi är stolta över att vi gör… Inget är omöjligt, det omöjliga kan dock ta lite längre tid..

I övrigt så är läget följande, motorn är ju som bekant igång igen och nu när jag fick möjlighet att tvätta så vore jag ju dum om jag inte tog den.. Vem vet när nästa tillfälle bjuds? Rörande vind så kommer det att blåsa rätt friskt det nästkommande dygnet men så snart jag bedömer att jag har tjänliga vindar så är jag klar att segla vidare…

2 reaktioner till “Strålande sol och friska vindar…”

  1. Kære Bro du alt bestemt ikke takke det er på den måde jeg nu er gang er på og er jo også mere en sikker på at jeg er lige så velkommen ved dig Mvh HH Brothers In Arms

Kommentarer är stängda.