Intet nytt ,, varken på ost eller västfront….

Som då rubriken antyder,,, på ostfronten är fortfarande Västerbotten samt lagrad Herrgård mina favoriter… rörande västfronten så bär jag fortfarande en svart skinnväst….

Rörande i stort sett allt annat så kan jag nog drista mig till att säga att läget är i det stora hela ofullständigt oförändrat..

Dock har jag nu fått besked om att min kära Dnepr åter är vid liv och väntar på att husse skall komma och ta ut honom på vägarna igen.. Raset som jag råkade ut för i höstas var av en kaliber som jag är glad att jag delvis insåg vidden utav…. Med detta sagt så hade jag fått skruva länge om jag gett mig in på att felsöka och reparera… Och enär jag lever med en avsaknad av en maskinpark som hör hemma på en större mekanisk verkstad så hade det dröjt mycket länge innan hojen rullat igen…

Att jag nu har en ekonomisk situation som närmast kan beskrivas som något som skulle få en finansminister i en mindre bananrepublik mycket bekymrad är nog ingen direkt underdrift… Tillbringar mycket av min vakna tid med att försöka fundera ut någon lämplig form utav sysselsättning.. Men min läkare avråder mig ifrån det mesta som jag föreslår…

Men skam den som ger sig…. Vem vet när hojsäsongen kommer igång kanske jag kan kränga lite av dom T-skjortor som jag har visat några prov på här?? Men för allt i världen… Även om ni nu inte är så befängda att ni har fallit för frestelsen att vingla omkring på våra vägar ombord på fordon tillverkade i forna Sovjet så får ni ändå mycket gärna inhandla en tröja i alla fall….. Enär dessa är tillverkade av 100% bomull så duger dom alldeles utmärkt till att torka av oljestickan på en modern bil e.t.c…….

Nåväl…..

Nu återgår jag till att fundera vidare,,,

Fair Winds

Stefan