Ångest, förtvivlan… känslor….

Usch vilken dyster rubrik… men sådana dagar har man ibland när man befinner sig i en depression… Kan dock tala om att så länge jag skriver så är jag inte riktigt där.. Skrivandet är för mig vad alkohol kan vara för en del…

Med detta menar jag att även om inte skrivandet är någon undermedicin så hjälper det absolut för stunden, och skrivandet har ju den underbara fördelen att även om välmåendet denna syssla skänker ibland kan vara övergående så har det inte den tråkiga efterslängen som alkoholen alltid har..

För att återgå till inläggets rubrik.. Man får ibland den där frågan man vill svara på men inte alltid kan finna orden som behövs för ett riktigt och ärligt svar…

Hur känns det att ha ångest?

———————————————————–

Han är rädd

Han vet..

Han känner till följderna

Han är rädd

Han undrar hur länge till?

Han undrar när?

Han undrar vem?

Han är rädd, han är rädd för att han vet…

Han vet och han känner till svaret…

Han väntar nu på att den kommer…

För den kommer,,

Ja,han vet…

Till slut.. så kommer någon att ställa frågan……..

———————————————————–

 

Ja mina vänner, så här kan det faktiskt kännas… Inte alltid men ibland…. Idag är som tur är inte en sådan dag.. Idag hör jag faktiskt fåglar som sjunger och med en kopp kaffe så gör jag mig nu redo att möta dagen…

Fair Winds

Stefan