Det är fortfarande inte försent att ge upp..

Jodå jag erkänner jag att jag ibland gillar att leka med ord…  Men dagens rubrik är väl kanske inte någon ordlek.. I vart fall ingen lyckad sådan.. Så varför denna molokna inledning?

Ja vad skall man säga? Gårdagen började riktigt bra med solsken och fågelsång. En vad jag först trodde hugad spekulant på min gamla sovjetiska motorcykel och jag som såg fram emot ett möte i Oslo med veterankamrater…

Och utav detta blev just ingenting.. ingen Oslotur.. ingen försäljning utav mc med tillhörande holk… Kvar blev bara en dag med solsken och fågelsång…. Nu är väl det i sig ingen anledning till att jag skall deppa ihop men jag såg faktiskt fram emot mötet och möjligheten att få in några kronor på kontot när jag sålt hojen…

Men sånt är nu livet… man får inte alltid som man vill och det sägs ju vara en mening med allt som sker.. I vad denna mening nu kan bestå är i skrivande stund en för mig olöst gåta…

Njet jag tänker inte ge upp, men just nu känns det som om jag kämpar lite i uppförsbacken.. Försökte faktiskt under gårdagen få start på motorn på den gamla rysshojen.. Detta i akt och mening att kanske öka chanserna att få den såld och om den startar och går så kan jag ju saluför den som en fungerande hoj istället för att nu avyttra ett enkelt repobjekt…

Detta gick sådär… jag har helt enkelt inte den psykiska styrkan.. jag skruvar i fem minuter och sedan blir jag sittande med tom blick.. Detta gör att jag för varje tillfälle detta sker blir alltmer förbannad på mig själv.. Och så skäms jag inte så lite när hunden sätter sig en bit bort och tittar under lugg på mig..

Och den blicken.. jag ser ju att hon förstår att något inte är som det skall med husse.. Hon förstår att jag är arg men hon förstår inte varför.. Att min bästa vän skall känna av mitt obehag är för mig det värsta som kan hända.. Så det är då bara att lägga undan verktyg och kalla på henne och när hon då lägger huvet i mitt knä,,, ja då känns världen faktiskt helt normal igen,, solen och fågelsången får åter sin rätta intensitet.. Så visst har jag ljuspunkter…

Och med ett hopp om att dagen idag skall avlöpa lite bättre än gårdagen så avslutar jag nu detta inlägg…

Fair Winds

Stefan